maanantai 12. huhtikuuta 2021

Touhukas pääsiäinen

 Pääsiäisen aikana ehdittiin tehdä vaikka mitä. paljon kaikkea kivaa oli koirilla :)

Käytiin pampai porukalla ulkoilemassa. Paikalla oli Lotte ja sen pojat Lenni ja Nike (Lillillä juoksut niin sen takia se ei päässyt osallistumaan), sekä reilu vuoden ikäinen pampai tyttö Maya. Koirilla oli kivaa juosta, vauhtia ei ainakaan näiltä puuttunut.


Lotte, Lenni & Nike

Nike, Lenni & Maya

Nike, Lotte, Lenni & Maya


Lotte, Maya & Nike

Lotte & Nike

Nike & Lenni

Lotte, Nike & Lenni

Lenni, Lotte & Nike

Lotte & Nike

Lenni, Lotte & Nike

Nike 


Käytiin viikonloppuna tekemässä Lenni ja Lillille niiden ensimmäiset metsäjäljet. Todella hyvin molemmat selviytyi kaksi kulmaisesta jäljestä, vaikka tuuli vähän yrittikin vaikeuttaa työskentelyä. Näistä kahdesta tulee vielä loistavia koiria jäljestämään.


Maanantaina sitten lähdettiin Jonnan kanssa heti aamusta ajelemaan Kerimäelle paimentamaan. Kevyesti 8h autoilua sille päivälle tuli ainakin. Mitäpä sitä hullut koiranaiset ei tekisi, jotta koirilla on kivaa xD Tarkoitus oli Lillin ja Lennin päästä lampaille, mutta aivan lennosta sitten Lotte päätettiin ottaa Lillin tilalle. Lillillä kun oli juoksujen parhaista parhaat päivät menossa. Olisi ollut varmasti vähän liikaa ryhmässä olleille uroksille...

Lenni oli aivan liekeissä tälläsestä uudesta harrastuksesta. Se on aivan tohkeissaan hommissa ja todellakin syttynyt paimennukseen. Lenni on enemmön haukulla paimentava ja on todella nopea, kiihkeä ja vauhdikas paimentamaan. Kuvissa Lenni paimentamassa.

Lotte tykkäsi ihanasta lampaan kakka buffetista aitauksessa xD Kyllä sekin hienosti teki töitä, kun vain ehti kakan syömiseltä. Heti kun lammas lauma meinasi hajota, niin Lotte tuli kiltisti kasaamaan ne takaisin. Toisin kuin Lenni, niin Lotte oli todella tyyni ja rauhallinen paimentaja.




Ahvenanmaan lampaita


Muutama video Lotesta ja Lennistä paimentamassa. Ensimmäiset kolme videota Lotesta ja loput kolme Lennistä.