tiistai 3. toukokuuta 2022

Lahti RN



Meillä oli vähän kiireisempi vappuvikonloppu tänä vuonna.

Itse olin lauantaina lähes koko päivän talkoilemassa seuramme kisoissa ja iltamyöhään sitten pestiin ja puunattiin koiria sunnuntain näyttelyyn.

Lauantaina yksi kasvateista puolestaan kävi Tampereella näyttelyssä.

Marvelot A Dreame Come True ”Onneli”

NUO ERI1

Sunnuntai aamuna seitsemän jälkeen lähdettiin siskoni Jonnan kanssa ryhmänäyttelyyn Lahteen. Mukana vakio kaksikko Nuutti ja Lilli.

Little Cheekys Surprise For Marvelot ”Nuutti”

JUN ERI2

Nuutilla oli tällä kertaa ihan kaikki muu mielessä kuin kehässä pönöttäminen. Olisi ollut NIIIIN paljon kivoja potentiaalisia leikkikavereita kaikkialla. Ja hyväntuoksuisia narttuja. Etenkin juuri ennen kehää meidän ohi kulkenut juoksuinen narttu sai Nuutin aivan sekaisin. Liikkui kehässä ihan kivasti mutta ei seisonut sekuntiakaan paikoillaan vaan pyöri ja hyöri kuin mikäkin hyrrä.

Kaikesta huolimatta hyvä arvostelu saatiin:

Vahvaluustoinen, tasapainoinen, reippaasti esiintyvä juniori. Voimakas pää. Saksipurenta. Hyvät korvat. Lupaava eturinta. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Liikkuu sujuvasti hyvällä askeleella.







Marvelot And Life Goes On ”Lilli”

NUO ERI1 SA PN1 ROP

Lillihän lähti mukaan vaan Nuutin seuraksi ja yllättäen putsasi koko potin.

Iloisesti esiintyi, pöydälle oli kovalla kiireellä itse kiipeämässä ja tuomarikin naurahti kuinka innoissaan tämä koira on.

Ainoana SA:n saaneena narttuna Lilli oli paras narttu. Rotunsa parhaan valinnassa Lilli yllätti kaikki olemalla rotunsa paras.

Pakkohan sitä meidän oli sitten ryhmäkehäänkin jäädä. Ryhmäkehä alkoi vasta lähempänä viittä, joten pitkä päivä yllättäen vietettiinkin Lahdessa.

Lillin arvostelu:

Hyvä runkoinen ja luustoinen narttu, jolla hyvä pään profiili. Hyväasentoiset korvat. Liikkuu sujuvasti hyvällä askelpituudella joka suunnasta. Hieman pehmeä ylälinja.

Mun upea pieni timantti <3