maanantai 11. huhtikuuta 2022

Kotisivuja päivitetty

 



Kotisivujamme on tänään päivitetty. Sivuille on päivitetty mm, seuraava suunnitteilla oleva pentue. Koiriemme näyttely tulokset arvosteluineen nyt myös luettavissa jokaisen omilla sivuilla.



We have updated our website and now there is also information about our next planned litter.
If you have any questions, please do not hesitate to ask us.


Linkki kotisivuillemmeLink to our website





lauantai 9. huhtikuuta 2022

Nuutti 1v

 Meidän Saksan poika Little Cheekys Surprise For Marvelot tutummin Nuutti, täytti tällä viikolla jo vuoden!

Hyvää syntymäpäivää rakas!

Vielä vuosi sitten ei tiedetty mitään Nuutista. Seuraavaksi huomattiinkin jo varaavamme lentolippuja Saksaan hänen hakua varten ja hetkeä myöhemmin hän olikin jo Suomessa. Nimensä mukaisesti yllätyksiä on vuoden aikana riittänyt paljon, eikä varmasti jatkossakaan niiltä vältytä.

Luonteeltaan Nuutti on E R I T T Ä I N energinen ja villi. Mistä lie on kaiken energiansa saanut, kun pentuna oli pentueensa rauhallisin. Aina on hyvä aika juosta aivan hepulissa tai hyppiä ninja hyppyjä milloin mihinkin. Tylsää tämän koiran kanssa ei tule. Onneksi se osaa myös tarvittaessa(/halutessaan) myös rauhoittua ja vain olla. Maailmassa ei ole mitään siistimpää, kuin ihmiset ja koirat. Kaikkia pitäisi aina heti päästä moikkaamaan.


Poikkeuksellisesti kuvina nyt vain seisotuskuvia. Kerrankin kun on saatu ahkeraan ensimmäistä kertaa niitä otettua pitkin ensimmäistä vuotta ☺️

Kuvissa siis Nuutin kasvua 10vk ikäisestä alkaen.

On se upea poika, vaikka itse sanonkin <3

Kokoa hänellä on ~15kg & 43-44cm.


Thank you Melanie for this golden boy. We are so lucky and grateful to you that you trusted Nuuti with us in here to Finland. We love him very much <3 <3 <3















sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Pampaiden erkkari 2022


19.3 lauantai aamulla aikaisin suunnattiin Lahteen pampaiden erikoisnäyttelyyn.
Kotona olevista mukana oli Nuutti ja Lilli. Kasvateista paikalla oli Onneli.
Ilmoitetuista 56 pampaista paikalla oli yhteensä 30 aikuista ja 6 pentua.

Tämä oli Nuutille elämänsä ensimmäinen näyttely. Oikeastaan Nuutti oli ensimmäistä kertaa koskaan mukana missään tapahtumassa. Ja voi kuinka hienosti Nuutilla meni!

Se osasi todella hienosti käyttäytyä, ei reagoinut mitenkään hallissa kuuluviin kuulutuksiin, eikä hälinä ja vilinäkään häirinnyt sitä. Osasi rauhallisesti ja hiljaa odottaa häkissään, vaikka tämäkään ei ennestään tuttu juttu ollut.


Tuomarina pampailla Juha Putkonen:


Little Cheeckys Surprise For Marvelot ”Nuutti”

JUN ERI2

”Noin 44 cm. Ihannekokoa kookkaampi. Hieman matalaraajaisen vaikutelman antava. Hyvä pään profiili. Hyvä kallo ja ruusukorvat. Pyöreät silmät. Hyvä kuono, purenta ja alaleuka. Hyvä pitkä rintakehä. Selkä hieman painunut. Ikäisekseen hyvä eturinta. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Lihaksikkaat raajat. Oikealaatuinen karva. Hyvä hännän asento. Liikkuu riittävällä askelpituudella.”

Ensimmäiseksi kerraksi Nuutilla meni todella hienosti kehässä siskoni Jonnan kanssa. Ja arvostelukin oli hyvä.





Onneli ja Lilli olivat molemmat nuorten luokassa. He olivat ensimmäistä kertaa samaan aikaan kehässä.


Marvelot A Dream Come True ”Onneli”

NUO ERI2 SA PN2

”41 cm. Erinomainen koko ja luusto. Antaa hieman matalaraajaisen vaikutelman. Kaunispiirteinen narttumainen pää. Hieman kookkaat hyvin asettuneet korvat. Pyöreät silmät. Hyvä purenta ja vahvat leuat. Kaunis ylälinja. Hyvä pitkä rintakehä ja eturinta. Hyvä karvanlaatu. Sirpinmuotoinen häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu riittävällä askelpituudella, hieman varvasahtaasi edestä.”


Onneli esiintyi jälleen kerran todella upeasti omista Teijan kanssa. He ovat upea pari kehässä <3  Onneli uusi tänä vuonna viime vuoden erkkarin PN2 sijoituksensa hienon arvostelun kera.




Marvelot And Life Goes On ”Lilli”

NUO ERI1 SA PN1 SERT VSP

”42 cm. Hyvän kokoinen, kokoon sopiva luusto. Oikeat rungon mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Hyvä kallo. Hieman kookkaat oikeinasettuneet korvat. Pyöreät silmät. Hyvä purenta ja alaleuka. Hyvä ylälinja, pitkä rintakehä ja eturinta. Oikea karvanlaatu. Hyvä hännän asento. Tasapainoiset kulmaukset. Kevyet, joustavat maatavoittavat liikkeet.”


Voi Lilli minkä teit!!

En voi vieläkään uskoa mitä kehässä Lillin kanssa tapahtui! Kolmestakymmenestä koirasta Lilli oli VSP. Seitsemästätoista nartusta Lilli oli paras. En olisi ikinä uskonut tälläistä tapahtuvan. Olin aivan häkeltynyt jo kun Lilli voitti luokkansa ja sai SA:n, puhumattakaan kun tuomari sijoitti sen parasnarttu- kehässä ensimmäiseksi.

Ja voi vitsit miten upean arvostelun Lilli sai <3

Lilli on muuten ensimmäinen suomalaisen kasvattajan kasvattama pampai, joka on erkkarissa ollut ROP/VSP.




Rotuyhdistykseltä saatiin pieni palkinto menestyksen johdosta. Lilli kiittää kassista löytyneistä herkuista + lelusta ja omistaja ihanasta kassista!


Meillä oli aivan huikea päivä, joka ylitti kyllä kaikki odotukset. Tätä upeaa päivää kyllä muistellaan vielä pitkään <3

Kiitos Teijalle kun toit Onnelin taas näytille erkkariin :)


Kyllä kasvattaja on taas ylpeä koirista ja kasvateistaan <3 <3 <3







Lotte 4v

 Oman elämänsä pieni prinsessa, meidän kennelin kantanarttu, Lotte, täytti maaliskuun lopulla 4 vuotta! 


LilSunKiss Candy 4 A Champion ”Lotte”


Maailman paras ja ihanin pieni. Olemme niin kiitollisia kasvattaja Heidille, että olemme saaneet Loten meidän elämäämme <3


Kuva otettu kesken lenkin ja Lottea ei ole pesty, trimmattu tai edes harjattu kuvaa varten