perjantai 19. marraskuuta 2021

Silmä ja polvi - tarkit

 

13.11 järjestettiin Nurmijärvellä joukkotarkki missä oli silmät ja polvet myös mahdollista tarkastaa. Mukana tapahtumassa oli Lotte ja sen molemmat pojat, Lenni ja Nike. 


Lotte

LilSunKiss Candy 4 A Champion

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet, 2 hyvin hyvin hentoa 
pientä ylimääräistä ripseä 


Lenni

Marvelot Astronomically Adorable

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet


Nike

Marvelot Adventurer Boy

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet

perjantai 12. marraskuuta 2021

Lauman uusi jäsen



Loka-marraskuun vaihteessa meidän laumaan tuli uusi perheenjäsen. Tällä kertaa Unkarista.

Me on jo vuosia haaveiltu cockerspanieli nartusta. Nimikin on ollut tiedossa, siitä tulee Rauha. Aikaisemmin meillä ollut siis vain cockeri uroksia. Puolitoistavuotta sitten kun meidän viimeinen cockeri, Otto, menehtyi reilu 14-vuotiaana, jätti hän suuren surun jälkeensä.

Monien sattumusten ja pettymysten jälkeen meille lopulta löytyi se täydellinen pieni Rauha <3

Viralliselta nimeltään Rauha on Kephallenia Oceanus Haley.

Käytiin itse siskoni Jonnan kanssa hakemassa Rauha Unkarista kasvattajan luota. Koko matkan aikana Rauha ei stressannut mitään. Hän oli heti, kuin olisi aina elänyt meidän kanssa. Hotellissa, kaupungilla, taxissa, bussissa, lentokoneessa, lentokentällä aivan kaikkialla tämä pentu vain oli rennosti häntä heiluen. Joka paikassa vieraat ihmiset piti päästä moikkaamaan ja kaikki sai spanielin iloiset suukotukset naamaansa.

Rauha on meille tullessaan jo ollut lähes täysin sisäsiisti. Satunnaisesti joku yksittäinen pieni pissa on voinut tulla sisälle. Matotkin on saanut olla lattialla, eikä mitään pissa-alustojakaan oli tämän neidin kanssa tarvittu. Ihan uskomaton pentu <3