lauantai 25. kesäkuuta 2022

torstai 23. kesäkuuta 2022

Kotka KV



Viime lauantaina käytiin Lillin kanssa pyörähtämässä Kotkan KV näyttelyssä. Lotte oli turistina mukana pitkästä aikaa.

Tämän piti olla kiva mini kesä retki, mutta erittäin sateisesta kelistä johtuen retki sijoittui vain ajaen suoraan näyttelyyn ja näyttelystä kotiin.

Lillillä meni kehässä erittäin hienosti ja tuomari tykkäsi kovasti Lillistä. Halusi pöydällä antaa Lillille herkkuja, mitä kenties hetkeä myöhemmin katui. Mukana oli Lillin lemppari herkkuja ja Lillillä kun on muutenkin ahneena aina tapana syödä sormetkin mennessään, niin voitte kuvitella kuinka sormet lähtee lemppari herkkuja saadessaan. Tuomari vain naureskeli kuinka ahne tämä koira onkaan ja hali sitä sen jälkeen. Todella hyvän arvostelun Lilli sai.

Marvelot And Life Goes On ”Lilli”

NUO ERI1 SA PN3

Almost 2 years, bite is correct, nice head, broad skull, nice ear set, nice lenght of muzzle, nice lenght of neck, shoulder placement very good, lovely quarters, strong nice spring of rib, nice outline, movement is very good.

Kuvat vähän huonoja, kun ne on sateessa otettu.






keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Tuurin Miljoonakoira


Sunnuntaina 11.6 klo 4 aikaan aamuyöstä lähdettiin siskoni, Nuutin sekä Lillin kanssa ajamaan kohti 
Tuurin Miljoonakoira näyttelyä. Ihana aurinkoinen keli osui. Tosin vähän vähemmän aurinkoinen ja lämmin kelikin olisi meille sopinut paremmin kuin hyvin, kun auton ilmastointi rikki oli auto kuin sauna. Kyllä oli kuuma kotimatka iltapäivällä ja jouduttiinkin pysähtyä useita kertoja koiria uittamaan.

Itse näyttely meni molempien koirien osalta oikein kivasti, vaikkei mitään suurta menestystä tullutkaan.

Little Cheekys Surprise For Marvelot ”Nuutti”

JUN EH2

Keskikokoa kookkaampi jäntevässä kunnossa esiintyvä, mittasuhteiltaan oikea juniori. Raajaluustoa voisi olla aavistuksen enemmän. Hyvä suora ylälinja. Hyvä vahva pää. Hieman pitkä lanneosa. Runko saa täyttyä. Riittävä askelmitta.



Marvelot And Life Goes On ”Lilli”

NUO ERI1

Kookas mittasuhteiltaan oikea. Ikäisekseen jo varsin vankkarunkoinen narttu, jota lievä pyöreys korostaa. Riittävä eturinta, hieman pysty olkavarsi. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Hieman kookkaat siniset silmät. Vapaat liikkeet. Tänään hieman pehmeä karvapeite.

Kehän jälkeen käytiin Tuurin kyläkaupassa koirien kanssa. Molemmat koirat istuivat ostoskärryissä kuin olisivat aina niin matkustaneet.




sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Rauhan ensimmäinen näyttely



Meidän Rauha kävi Riihimäellä pentunäyttelyssä 28.5. Rauhan elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä tai ylipäätänsä missään tapahtumassa. Ja voi kuinka hienosti pieni pentu osasikaan käyttäytyä ja olla.

Onnea on näin hyvä luonteinen, sosiaalinen ja iloinen koira <3

Ennen kehää ja kehän aikana satoi aivan kaatamalla vettä ja kastuttiin aika hyvin.

Kehän jälkeen onneksi sade edes hetkeksi taukosi ja saatiin kuvauspisteellä kivat kuvat otettua.


Tuomarina cockereilla oli Paula Rekiranta.

Kephallenia Oceanus Haley ”Rauha”

PEN 3

”8-kuukautta, erittäin hyvän tyyppinen, vielä kapearunkoinen narttupentu. hyvä pään malli. hieman vaaleat silmät. riittävä kaula. hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. riittävä raajaluusto. ikäisekseen riittävä rinnan syvyys. oikealaatuinen karvapeite tulossa. liikkuu hyvin takaa, hieman korkea etuaskel. hyvin esitetty”

Hyvä arvostelu saatiin ja erittäin tyytyväisiä siihen ollaan.